image/svg+xml
image/svg+xml

Ulus Meslek Yüksekokulumuz Mezunları ile Buluşma Gerçekleştirildi.

Ulus Meslek Yüksekokulumuz ve Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde düzenlenen etkinlik ile Mezunlarımızla buluşma gerçekleştirildi. 

14 Aralık 2022 Çarşamba günü çevrimiçi olarak düzenlenen etkinlik ile mezun olan öğrencilerimiz ve Birimimiz akademik ve idari insan kaynağımız bir araya geldi. Etkinlik kapsamında açılış konuşmalarını gerçekleştiren Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER; “Meslek Yüksekokulumuzun temel değerlerinden biri “nitelikli insan kaynağı” yetiştirmek ve ülkenin istihdamına yönelik katkı sağlamaktır. Ülkemizin dört bir yanından Meslek Yüksekokulumuza gelen ve başarıları ile gurur duyduğumuz mezunlarımızı bir kez daha karşımızda görmek büyük bir mutluluk kaynağı. Etkinliğimize katılan kıymetli mezunlarımıza, bu önemli etkinliği organize eden Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Dr. Erdal GÜLER ve değerli komisyon üyelerine, katılım ve katkıları için Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Mezunlarla İletişim ve İşveren İlişkileri Sorumlusu, Öğr. Görevlisi Ayça Gamze AKKAYA’ ya  ve kıymetli akademik ve idari insan kaynağımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. 

Mezun buluşması etkinliği daha sonra, Öğr. Gör. Nurçin SEYMEN AKSU moderatörlüğünde, bölüm başkanlarımız ve mezunlarımızın sohbetleri, paylaşımları ve öğrencilerimizden gelen soruların cevaplanması ile son buldu. Etkinlik sonunda mezun ve öğrencilerimize uygulanan anket ile merkez çalışmaları ve planlamalar üzerine fikir alışverişinde bulunularak gelecekte yüz yüze yapılması planlanan etkinlikler üzerine fikir birliğine varıldı.  

  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

  • TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında 2022/2 ve 2023/1 döneminde projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman hocalarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

  • Ormancılık Bölümü Öğrencilerine Arazi Tatbikatı Yaptırıldı.

  • Meslek Yüksekokulumuzun tüm programlarının dahil olduğu İşyeri Uygulama Eğitimi değerlendirme sınavları tamamlandı.

  • TÜBİTAK 2209-A Programı 2022/2 dönemi kapsamında Meslek Yüksekokulumuzdan "Dört Proje" Desteklenmeye Hak Kazandı.

  • Ulus Orman İşletme Müdürlüğü Personellerine “Ormancılıkta Harita ve CBS Uygulamaları” konulu eğitim verildi.

  • “Ormancılıkta Üretim” Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Gerçekleştirildi.

  • Ulus Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Ulus Meslek Yüksekokulumuz Mezunları ile Buluşma Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuz, bölüm ve sınıf temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi.