Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen belge takdimi töreninde, 2022/2 ve 2023/1 döneminde TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında projesi kabul edilen öğrenciler ve danışmanlar Meslek Yüksekokulumuz Kütüphanesinde bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER, proje kültürünün önemine vurgu yaparak şunları belirtti: "Meslek Yüksekokulumuzda proje kültürünün yaygınlaşması, öğrencilerimizin bu kültüre sahip olması önem arz etmektedir. Bu süreç, öğrencilerimizin düşünme, fikirlerini detaylandırabilme, araştırma yapabilme, strateji geliştirme, riskleri öngörme ve fikirlerini kabul ettirebilme becerilerini geliştirmeleri adına bir fırsattır."

Etkinlik sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner tarafından TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında projesi kabul edilen öğrencilere "başarı belgesi" ve bu projelere danışmanlık eden öğretim elemanlarına "teşekkür belgesi" takdim edildi. Güner, öğrencilerin başarılarını gururla karşıladıklarını ve akademik desteği sağlayan hocalara minnettar olduklarını belirterek, gelecekteki projelerde de başarılar diledi.
  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

• TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında 2022/2 ve 2023/1 döneminde projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman hocalarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

• Ormancılık Bölümü Öğrencilerine Arazi Tatbikatı Yaptırıldı.

• Meslek Yüksekokulumuzun tüm programlarının dahil olduğu İşyeri Uygulama Eğitimi değerlendirme sınavları tamamlandı.

• TÜBİTAK 2209-A Programı 2022/2 dönemi kapsamında Meslek Yüksekokulumuzdan "Dört Proje" Desteklenmeye Hak Kazandı.

• Ulus Orman İşletme Müdürlüğü Personellerine “Ormancılıkta Harita ve CBS Uygulamaları” konulu eğitim verildi.

• “Ormancılıkta Üretim” Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Gerçekleştirildi.

• Ulus Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Ulus Meslek Yüksekokulumuz Mezunları ile Buluşma Gerçekleştirildi.

• Meslek Yüksekokulumuz, bölüm ve sınıf temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi.