image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.


Meslek Yüksekokulumuz tarafından istikrarlı bir şekilde düzenlenmeye devam edilen Mesleki Söyleşiler XXII Etkinliği gerçekleştirildi.
 
2023 yılının son etkinliği olarak Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen Mesleki Söyleşiler XXII kapsamında, Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanı Turgay Delialioğlu tarafından “KPSS ve Kamuda Kariyer” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Etkinlik kapsamında sözlü sunum yapan Sayın Delialioğlu KPSS süreci ile ilgili kendi özgeçmişini de içeren bir sunum gerçekleştirdi. “İki yılda bir gerçekleştirilen ve önünüzde fırsatlar açan Kamu Personeli Seçme Sınavına mutlaka girmelisiniz. Zamanı iyi planlamalı ve süreci takip etmelisiniz.” cümleleriyle önerilerde bulunarak 2024 yılında yapılacak KPSS başvuru, sınav ve sonuç açıklama tarihlerine dikkat çekti. Ayrıca kamuda yükselme olanakları ve kriterlerinden bahseden Delialioğlu “Sanılanın aksine kamuda kariyer imkanları bulunmaktadır. Kariyer imkanlarından faydalanmak için atandıktan sonra bir memur olarak kendinize hedef koymak, takım çalışmasına yatkın olmak, disiplinli olmak, mesai saatlerine özen göstermek, mevzuata hakim olmak, asta sevgi, üste saygılı olmak, yükselme sınavlarına her zaman hazır olmak, iletişimi güçlü birey olmak, tüm bunlardan önce iyi bir insan olmak gereklidir.” ifadelerini kullandı.

Etkinliğin sonunda söz alan Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER: “Etkinliğimiz önümüzdeki yıl yapılacak olan KPSS öncesinde sizlere önemli bilgiler vermesi ve motivasyon sağlaması açısından çok önemliydi. Etkinlik süresince deneyimlerini aktararak hem KPSS hem de kariyer imkanları hakkında verdiği bilgiler ve katkılarından dolayı üniversitemizin değerli bir üyesi olan Personel Daire Başkanımız Turgay Delialioğlu’na çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER tarafından teşekkür belgesi takdim edilerek söyleşi sonlandırıldı.
  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

  • TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında 2022/2 ve 2023/1 döneminde projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman hocalarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

  • Ormancılık Bölümü Öğrencilerine Arazi Tatbikatı Yaptırıldı.

  • Meslek Yüksekokulumuzun tüm programlarının dahil olduğu İşyeri Uygulama Eğitimi değerlendirme sınavları tamamlandı.

  • TÜBİTAK 2209-A Programı 2022/2 dönemi kapsamında Meslek Yüksekokulumuzdan "Dört Proje" Desteklenmeye Hak Kazandı.

  • Ulus Orman İşletme Müdürlüğü Personellerine “Ormancılıkta Harita ve CBS Uygulamaları” konulu eğitim verildi.

  • “Ormancılıkta Üretim” Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Gerçekleştirildi.

  • Ulus Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Ulus Meslek Yüksekokulumuz Mezunları ile Buluşma Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuz, bölüm ve sınıf temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi.