Meslek Yüksekokulumuz, bölüm ve sınıf temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi.

Meslek Yüksekokulumuz Ormancılık, Mimarlık ve Şehir Planlama ile Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümleri Bölüm ve Sınıf Temsilcileri ile toplantı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER ile Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hatice KARALI, Meslek Yüksekokulumuz bölüm ve sınıf temsilcileri ile 2022-2023 akademik yılının güz dönemini değerlendirmek üzere bir araya geldi. Toplantı kapsamında her temsilci ile istişare edilerek eğitim ve öğretim faaliyetleri ve yeni dönemde planlanması istenen etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

• TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında 2022/2 ve 2023/1 döneminde projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman hocalarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

• Ormancılık Bölümü Öğrencilerine Arazi Tatbikatı Yaptırıldı.

• Meslek Yüksekokulumuzun tüm programlarının dahil olduğu İşyeri Uygulama Eğitimi değerlendirme sınavları tamamlandı.

• TÜBİTAK 2209-A Programı 2022/2 dönemi kapsamında Meslek Yüksekokulumuzdan "Dört Proje" Desteklenmeye Hak Kazandı.

• Ulus Orman İşletme Müdürlüğü Personellerine “Ormancılıkta Harita ve CBS Uygulamaları” konulu eğitim verildi.

• “Ormancılıkta Üretim” Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Gerçekleştirildi.

• Ulus Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Ulus Meslek Yüksekokulumuz Mezunları ile Buluşma Gerçekleştirildi.

• Meslek Yüksekokulumuz, bölüm ve sınıf temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi.