image/svg+xml
image/svg+xml

İşyeri Uygulama Eğitimine Dahil Olan Öğrencilerimizin Dikkatine (ÖNEMLİ HATIRLATMA)

2022 - 2023 Akademik yılı bahar yarıyılında Meslek Yüksekokulumuz programlarından işyeri uygulama eğitimine dahil olan ve eğitimleri devam eden öğrencilerimiz :"İşyeri Uygulama Eğitimi Dosyalarını" 12 Haziran 2023 tarihinde elden bölüm işyeri uygulama sorumlusu öğretim elemanlarına teslim etmek zorundadır.

Posta yolu ile teslimi gerçekleştirilecek dosyaların Ulus Meslek Yüksekokulu Bilgisayar İşletmeni Bayram Kalpaklı adına postalanması gerekmektedir.

1) Dosya teslimi sırasında "İşyeri Uygulama Eğitimi Değerlendirme Formu" kapalı şekilde zarf ile imzalı/mühürlü olarak teslim edilmelidir. Bu şekilde teslim edilmeyen değerlendirme formları kabul edilmeyecektir.

2) Belirtilen tarihe kadar (12 Haziran 2023) dosyalarını teslim etmeyen öğrencilerin ders değerlendirmesi yapılmayacak olup ilgili yönetmeliğin ilgili maddesi uyarınca ders değerlendrime durumları devamsız (DZ) olarak işlenecektir.

3) Posta yolu ile gönderilen dosyalarda teslim tarihinden en az 7 gün önce gönderimin yapılması gerekmekte olup; tüm gönderilerde posta ibraz belgesinin öğrenci tarafından ileride meydana gelebilecek posta kaynaklı aksamalarda ibrazı için saklanması gerekmektedir.

4) İşyeri Uygulama Eğitimi Sınavı 12 Haziran 2023 Pazartesi günü günü  saat 10.00'da gerçekleştirilecektir. (Bölümler arasında değişiklik gösterebilir, ilgili dersin sorumlusu ile iletişime geçebilirsiniz). Sınav ile ilgili detaylı bilgi için bölümünüz final ve bütünleme takvimini kontrol ediniz.